Ρεβανί Βέροιας

Υλικά

5 αυγά 
1,5 κούπα του νεσκαφέ ζάχαρη
1,5 κούπα του νεσκαφέ σιμιγδάλι χοντρό
2 κούπες του νεσκαφέ αλεύρι
1 κ.γ. σόδα
1 μπέικιν
1 βανίλια
2 μικρά παραδοσιακά γιαούρτια

Εκτέλεση

Χρησιμοποιούμε 2 μπολ. 
Στο ένα χτυπάμε μαρέγκα με 1/2 κούπα ζάχαρη.
Στο άλλο τους κρόκους πολύ καλά μέχρι να ασπρίσουν.
Ρίχνουμε τη ζάχαρη και όλα τα άλλα υλικά και τέλος προσεχτικά την μαρέγκα.
Βάζουμε στο βαθύ ταψί της κουζίνας και ψήνουμε στους 180 - 200 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά.

Σιρόπι (κρύο)

6 κούπες του νεσκαφέ νερό
6 κούπες του νεσκαφέ ζάχαρη
1 βανίλια


Δημιουργός συνταγής: Stavroula Orgasli