Πανεύκολα και γρήγορα ελιοπιτάκια



Μια συνταγή της κυρίας Andry Michael για ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΛΙΟΠΙΤΑΚΙΑ εκτελεσμένη από την κυρία Μένια Στεφοπούλου στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Πανεύκολα και γρήγορα ελιοπιτάκια

Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
25 απύρηνες ολόκληρες ελιές
Σουσάμι για το πασπάλισμα

Ζυμώνουμε το αλεύρι με το καλαμποκέλαιο και το χυμό πορτοκαλιού.
Γεμίζουμε με τις ελιές (ή ό,τι άλλο θέλουμε) και κλείνουμε σε μπαλίτσες.
Τις πατάμε λίγο, τις βουτάμε σε σουσάμι και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.