
Υλικά
Για τη σοκολάτα
1.5 λίτρο γάλα3 κούπες ζάχαρη
1 κουτί κακάο Παυλίδης
3 κ.σ. κονιάκ
3 κρόκοι αυγού
1 κούπα αλεύρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στη φωτιά το 1 λίτρο γάλα με τη ζάχαρη μέχρι να έρθουν σε σημείο βρασμού.Τα υπόλοιπα υλικά με το μισό λίτρο γάλα, τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ να ομογενοποιηθούν.
Μόλις αρχίσει να βράζει το γάλα ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σοκολάτα!
600 ml γάλα
Για τα σουδάκια έβαλα 2 πακέτα κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ
Κερασάκια γλασέ
Για την πατισερί
1 φακελάκι Κρέμα στιγμής μιλφέιγ600 ml γάλα
Εκτέλεση
Τα χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να γίνει λεία η κρέμα μιλφέιγ.Για τα σουδάκια έβαλα 2 πακέτα κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ
Για το στόλισμα
Σαντιγί φυτική στη πράσινη συσκευασίαΚερασάκια γλασέ
Η διαδικασία είναι γνωστή σε όλους.
Κρέμα, κρουασανάκι, κρέμα σοκολάτα, σαντιγί και κερασάκι γλασέ!
Μου βγήκαν 13 ατομικά προφιτερόλ.
Μου βγήκαν 13 ατομικά προφιτερόλ.
Εσείς μπορείτε να το κάνετε και σε μπολ μεγάλο!
Δημιουργός συνταγής: Theodwra Kermeniwth