Αφράτα πιροσκί με φέτα, σαλάμι και λουκανικάκια κοκτέιλ



ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΣΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ

Υλικά
250 γρ. γάλα χλιαρό
1 κ.γ. ζάχαρη
1 μαγιά
3 αυγά
500 γρ. αλεύρι
Αλάτι
1½ κ.σ. ελαιόλαδο

Χτυπάω το γάλα με τη ζάχαρη και τη μαγιά με σύρμα χειρός.
Προσθέτω τα αυγά και χτυπάω λίγο ακόμα να αφρατέψει.
Προσθέτω αλεύρι, αλάτι, λάδι και ζυμώνω αρκετά.
Αφήνω την ζύμη σε αλευρωμένο μπολ για μια ώρα να φουσκώσει.
Αλευρώνω τον πάγκο και χωρίζω τη ζύμη σε 12 - 14 κομμάτια.
Ανοίγω το κάθε ζυμάρι και γεμίζω με τυρί, σαλάμι και μερικά με λουκανικάκια κοκτέιλ.
Κλείνω σε ρολό. 
Αφήνω για 15 λεπτά να φουσκώσουν και τηγανίζω σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.


Credits:
Σούλα Λεβέντη