Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη ‎για ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Υπέροχη αφράτη - αφράτη!

Υλικά
5 κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη
2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 ντομάτα σφιχτή ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 αυγά
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα αλέυρι φαρίνα
1 φλ του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
1 φλ του νες καφε γαλα
1 φλ φέτα τριμμένη
1 φλ κασέρι τριμμένο

Εκτέλεση!
Βάζω τα λαχανικά όλα σε σουρωτήρι με λίγο αλάτι, τα αφήνω μισή ώρα και μετά τα στίβω καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Σε μια λεκανίτσα χτυπάω τα αυγά, μετά προσθέτω το λάδι, το γάλα, τα στημένα λαχανικά, το σιμιγδάλι και τη φαρίνα και ανακατεύω καλά.
Προσθέτω και τα τυριά και ανακατεύω.
Σε ένα λαδωμένο ταψάκι βάζω τον πηχτό χυλό και τον στρώνω.
Ρίχνω λίγο λάδι από επάνω και ψήνω στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.