
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο.
 - Το μεταφέρουμε στο ταψί μας και στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε ένα μικρό κρεμμύδι.
 - Ρίχνουμε την φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη.
 - Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει και να γλυκάνει.
 - Όταν είναι έτοιμη την ρίχνουμε στο ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας μέχρι να βράσει το κοτόπουλο.
 - Όταν είναι σχεδόν έτοιμο βάζουμε και τις χυλοπίτες και αν χρειαστεί ακόμα λίγο νερό.
 
Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη