Κοτόπουλο γιουβέτσι με χυλοπίτες



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικης Πλατη για ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!


Κοτόπουλο γιουβέτσι με χυλοπίτες

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο. 
Το μεταφέρουμε στο ταψί μας και στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε ένα μικρό κρεμμύδι. 
Ρίχνουμε την φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη. 
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει και να γλυκάνει. 
Όταν είναι έτοιμη την ρίχνουμε στο ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας μέχρι να βράσει το κοτόπουλο.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο βάζουμε και τις χυλοπίτες και αν χρειαστεί ακόμα λίγο νερό.