
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο.
- Το μεταφέρουμε στο ταψί μας και στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε ένα μικρό κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε την φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει και να γλυκάνει.
- Όταν είναι έτοιμη την ρίχνουμε στο ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας μέχρι να βράσει το κοτόπουλο.
- Όταν είναι σχεδόν έτοιμο βάζουμε και τις χυλοπίτες και αν χρειαστεί ακόμα λίγο νερό.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη