Τονοσαλάτα



ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


Έτοιμη για το ψυγείο να παγώσει!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε μια συσκευασία τόνο σε ηλιέλαιο χωρίς να την στραγγίζουμε. 
  2. Ρίχνουμε ελιές σε ροδέλες καλαμπόκι, κόκκινη και πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη και μια κονσέρβα κόκκινα φασόλια αφού πρώτα τα έχουμε ξεπλύνει. 
  3. Προσθέτουμε όσο καυτερό πιπέρι θέλουμε και αν είναι στεγνή λίγο ακόμα ηλιέλαιο.


Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!