
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στη γάστρα βάζουμε τις πατάτες, τις πιπεριές, ένα καρότο, λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη στο κρέας και το στρώνουμε πάνω από τις πατάτες.
- Προσθέτουμε βούτυρο καλό για άρωμα και νερό.
- Ψήνουμε γύρω στις 3 ώρες.
- Όταν το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο ανοίγουμε την γάστρα και βάζουμε κομμάτια από γραβιέρα.
- Αφήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί!
Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη