
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα και τηγανίζουμε σε δόσεις τα κομματάκια κρέατος.
- Όταν τελειώσουν τα βγάζουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα ένα κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, πιπεριές πολύχρωμες σε κομμάτια και λίγο πράσο.
- Σοτάρουμε τα λαχανικά μας, ρίχνουμε το κρέας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και φρέσκο θυμάρι.
- Σβήνουμε το φαγητό μας με ένα κουτάκι μπύρα.
- Αφήνουμε να βράσει και βάζουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
- Όταν δέσει η σάλτσα μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια από γραβιέρα.
- Αφήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί!
Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη