Στριφτόπιτες



ΣΤΡΙΦΤΟΠΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΆ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΒΟΎΤΥΡΟ Ή ΗΛΙΈΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ!
400 ΓΡ. ΦΈΤΑ
1 ΚΙΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
5 ΜΕ 6 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΈΣΚΑ
ΜΠΌΛΙΚΟ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ .

ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΡΊ ΧΩΡΊΣ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΤΥΡΊ ΦΈΤΑ
2 ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΓΙΑΟΎΡΤΙ
2 ΑΥΓΆ
ΠΙΠΈΡΙ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ.
ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΡΑΣΤΌ ΝΕΡΌ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΊΖΟΥΜΕ..
ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΆ, ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΆ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΈΡΙ.
ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΆ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΆ.
ΜΌΛΙΣ ΚΡΥΏΣΟΥΝ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΈΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΜΆΤΙΑ..
ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ, ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟΝΟΥΜΕ, ΒΆΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΓΈΜΙΣΗ.
ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΦΤΟΠΙΤΑ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 35 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΆ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΈΡΑ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΩΡΑΊΟ ΧΡΏΜΑ.


Credits:
Georgia Chatzimanoli-Grimwood
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Στριφτόπιτες