
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενάμιση κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΘΟΠΛΕΥΡΑ, το καλύτερο για γιουβέτσι.
Βάζω ΛΑΔΙ στην κατσαρόλα και μόλις κάψει βάζω το κρέας και το θωρακίζω απ' όλες τις πλευρές. Ρίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 10 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ και ΝΤΟΜΑΤΑ.
Βάζω το ανάλογο ΝΕΡΟ.
Εγώ βάζω 3 προς 1 ζεστό και κλείνω τη χύτρα.
Βράζω για 40 λεπτά.
Αδειάζω το κρέας με το ζουμάκι του στο ταψί και μόλις πάρει βράσει ρίχνω το ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ.
Σκεπάζω με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και βράζω για περίπου 25 λεπτά.
Βγάζω την λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνω για ένα τέταρτο περίπου να πάρει χρώμα και να κάνει την κρούστα.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενάμιση κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΘΟΠΛΕΥΡΑ, το καλύτερο για γιουβέτσι.
Βάζω ΛΑΔΙ στην κατσαρόλα και μόλις κάψει βάζω το κρέας και το θωρακίζω απ' όλες τις πλευρές. Ρίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 10 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ και ΝΤΟΜΑΤΑ.
Βάζω το ανάλογο ΝΕΡΟ.
Εγώ βάζω 3 προς 1 ζεστό και κλείνω τη χύτρα.
Βράζω για 40 λεπτά.
Αδειάζω το κρέας με το ζουμάκι του στο ταψί και μόλις πάρει βράσει ρίχνω το ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ.
Σκεπάζω με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και βράζω για περίπου 25 λεπτά.
Βγάζω την λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνω για ένα τέταρτο περίπου να πάρει χρώμα και να κάνει την κρούστα.
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου