Κεφτεδάκια με πιπεριές και ντομάτα



ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
μισό κιλό ανάμεικτο κιμά
1 αυγό
μία χούφτα μαϊντανό
ρίγανη
δυόσμο
κύμινο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
πάπρικα
και μία κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
ανακατεύουμε καλά το μείγμα και με λαδωμένα χέρια φτιάχνω τα κεφτεδάκια.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βάζουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα από τη μία μεριά και από την άλλη γεμίζουμε με πιπεριές. Ψήνουμε για περίπου 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Τις πιπεριές τις βάζουμε σε σακούλα και τις αφήνουμε για 10 λεπτά να μαλακώσουν και να ξεφλουδίζονται πιο εύκολα.
Σε ένα βαθύ τηγάνι τρίβουμε 4 μεγάλες ντομάτες με μία πολύ γεμάτη κουταλιά της σούπας πελτέ, κόβουμε λίγο μαϊντανό, προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλάτι, μαύρο πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη (μπορείτε να βάλετε κανονικό σκόρδο, εγώ δεν έβαλα γιατί δεν επιτρέπεται στη διατροφή μου) και αφήνουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κεφτεδάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 15 με 20 λεπτά να σιγοβράσει.


Credits:
Κατερινα Μαδικα
Σπιτικές δημιουργικές απολαύσεις με την Άννα ...
Κεφτεδάκια με πιπεριές και ντομάτα