
Θα γλείφετε τα δάχτυλα από την νοστιμιά!!
1 λίτρο γάλα
1 λίτρο νερό
Αλλαντικά και τυριά ότι θέλετε και όσο θέλετε
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 μεγάλο ποτήρι γάλα περίπου 250 ml
Βάζω τις βίδες για 5 λεπτά βράση.
Θα ρουφήξουν σχεδόν όλο το υγρό.
Το σβήνω και τα ρίχνω στο πυρέξ.
Το αφήνω να κρυώσει λιγάκι και ρίχνω ότι τυριά και αλλαντικά θέλω!!
Χτυπάω 2 αυγά, το περιχύνω από πάνω και ανακατεύω όλα τα υλικά στο πυρέξ.
Στην ίδια κατσαρόλα βάζω το βούτυρο με το αλεύρι και το γάλα, κάνω μια ελαφριά κρέμα και τη ρίχνω από πάνω.
Αν θέλετε προσθέτετε και λίγο ρεγκάτο, έβαλα εγώ.
Ψήνω για 20 λεπτά στο δυνατό φούρνο και έγινε σούπερ!!
Καλή επιτυχία δοκιμάστε θα γλείφετε τα δάχτυλα!!!

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια βίδες τρίχρωμα1 λίτρο γάλα
1 λίτρο νερό
Αλλαντικά και τυριά ότι θέλετε και όσο θέλετε
Για τη μπεσαμέλ
2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 μεγάλο ποτήρι γάλα περίπου 250 ml
Εκτέλεση
Βάζω στην κατσαρόλα το γάλα και το νερό να βράσει.Βάζω τις βίδες για 5 λεπτά βράση.
Θα ρουφήξουν σχεδόν όλο το υγρό.
Το σβήνω και τα ρίχνω στο πυρέξ.
Το αφήνω να κρυώσει λιγάκι και ρίχνω ότι τυριά και αλλαντικά θέλω!!
Χτυπάω 2 αυγά, το περιχύνω από πάνω και ανακατεύω όλα τα υλικά στο πυρέξ.
Στην ίδια κατσαρόλα βάζω το βούτυρο με το αλεύρι και το γάλα, κάνω μια ελαφριά κρέμα και τη ρίχνω από πάνω.
Αν θέλετε προσθέτετε και λίγο ρεγκάτο, έβαλα εγώ.
Ψήνω για 20 λεπτά στο δυνατό φούρνο και έγινε σούπερ!!
Καλή επιτυχία δοκιμάστε θα γλείφετε τα δάχτυλα!!!

Δημιουργός συνταγής: Alexia Aidonidou, συνταγή Peristera Mpalta