Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι με σαβαγιάρ, κρέμα μιλφέιγ, μους κακάο και σαντιγί

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε στην μέση του πάτου ενός πυρέξ ή ταψιού ή και τάπερ ΣΑΒΑΓΙΑΡ, δηλαδή τα πλάγια να έχουν κενό!
Προηγουμένως τα βουτάμε ελαφρώς σε ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ.
Χτυπάμε μια ΚΡΥΑ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ όπως αναγράφει η συσκευασία και την ρίχνουμε πάνω στα σαβαγιάρ.
Βάζουμε πάνω στην κρέμα πάλι στην μέση ΣΑΒΑΓΙΑΡ ελαφρώς βουτηγμένα σε ΓΑΛΑ και αυτά. Χτυπάμε μια ΚΡΥΑ ΜΟΥΣ ΚΑΚΑΟ όπως αναγράφει η συσκευασία και τη ρίχνουμε πάνω στα σαβαγιάρ.
Τέλος χτυπάμε 500 γρ. ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με 3 κ.σ. ΑΧΝΗ και τη βάζουμε απαλά πάνω.
Διακοσμούμε με μπόλικο τριμμένο ΚΑΡΥΔΙ.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou