Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με σάλτσα από φρέσκες ντομάτες



ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
750 γρ. κιμά
2 φέτες ψωμί μουλιασμένο και τριμμένο
2 κρεμμύδια τριμμένα
σκόρδο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο ούζο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λάδι

Ζυμώνω καλά. 
Βάζω στο ψυγείο για μία ώρα και τηγανίζω.
Ωστόσο ετοιμάζω σε φαρδιά κατσαρόλα τη σάλτσα.
Σοτάρω ΚΡΕΜΜΥΔΙ ψιλοκομμένο.
Σβήνω με ΚΡΑΣΙ, ρίχνω ΝΤΟΜΑΤΕΣ φρέσκες περασμένες από το μούλτι, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, λίγη ΖΑΧΑΡΗ και ΝΕΡΟ ζεστό.
Μόλις βράσει και αρχίσει να δένει η σάλτσα μου, ρίχνω τους κεφτέδες και σιγοβράζω να δέσει καλά η σάλτσα.


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ (επιμέλεια κειμένου)
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με σάλτσα από φρέσκες ντομάτες