Αφράτα τυροπιτάκια



ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

Φτιάξτε τα πιο αφράτα τυροπιτάκια... με αυτή την καταπληκτική ζύμη κάνετε και πίσια στο τηγάνι και με τυρί και σκέτα!

Ζύμη
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι γάλα
1/2 ποτήρι λάδι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
Αλεύρι γ.ο.χ. περίπου 800 - 900 γρ. για μαλακή ζύμη και λίγο να κολλάει στα χέρια 

Σκεπάζουμε, αφήνουμε μία ώρα και πλάθουμε με λαδωμένα χέρια.

για τη γέμιση φέτα
ένα αυγό για άλειμμα

Ψήσιμο στους 180 βαθμούς με αέρα για περίπου 30 - 40 λεπτά. μέχρι να πάρουν χρώμα.

Credits:
Άννα Αννούλα
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Αφράτα τυροπιτάκια