Υλικά (για ταψί 28αρι)
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 250 γρ. αλεύρι κίτρινο + 2 κουταλιές ακόμη
- 350 γρ. νερό χλιαρό
- 7 γρ. αλάτι
- 5 γρ. ξηρή μαγιά
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- τυρί φέτα 300 γρ. ή όσο σας αρέσει
Ψήσιμο στους 220 βαθμούς κελσίου, εστία πάνω - κάτω για περίπου 30 λεπτά.
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού