Αρνάκι στο φούρνο με πετιμέζι, κρασί και δενδρολίβανο



ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Υλικά
1 μπουτι απο αρνακι
3 μεγαλα κρεμμυδια
1 κουπα πετιμεζι
1 κουπα κοκκινο κρασι
3 - 4 κλαρακια δενδρολιβανο
αλατι και πιπερι

Βαζουμε κατω - κατω στο ταψι τα κρεμμυδια κομμενα σε ροδελες.
Αλειφουμε το αρνακι με το αλατοπιπερο και το πετιμεζι.
Το τοποθετουμε επανω στα κρεμμυδια.
Ριχνουμε και το υπολιπο πετιμεζι στο ταψι μαζι με το κρασι και το δενδρολιβανο.
Σκεπάζουμε με λαδοκολλα και απο πανω με αλουμινοχαρτο.
Ψηνουμε για 2 ωρες.
Τελος ανοιγουμε το αλουμινοχαρτο και ψηνουμε για αλλη μιση ωρα για να παρει το χρωμα του!




Credits:
Gogo Samiou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Αρνάκι στο φούρνο με πετιμέζι, κρασί και δενδρολίβανο