Πιροσκί



ΠΙΡΟΣΚΙ

Αν δεν τελειώσουν... οι βόλτες στην κουζίνα δε σταματούν!
Αυτή τη φορά τα έκανα χωρίς γάλα και αυγό και μπορώ να πω ότι είναι εξίσου νόστιμα

Υλικά
600 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 κούπα τσαγιού λάδι
1½ - 2 κούπες χλιαρό νερό

Ζυμώνω και βλέπω αν χρειαστεί όλο το νερό.
Εμένα μου πήρε λίγο παραπάνω από 1 ½ κούπα.
Αφήνω μια ώρα να φουσκώσει και χωρίζω σε μπαλάκια.
Ανοίγω και βάζω ό,τι γέμιση μας αρέσει!!
Εγώ έβαλα ζαμπόν - γκούντα!!
Κλείνω σε ρολό.
Αφήνω για 15 λεπτά να φουσκώσουν και τηγανίζω σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.



Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Πιροσκί