
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζω ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ σε ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.
- Πασπαλίζω το ΦΙΛΕΤΟ με ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ και ΣΟΥΜΑΚ.
- Σε ένα τηγάνι βάζω ΛΑΔΙ, βάζω 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ, το ΦΙΛΕΤΟ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και τα σοτάρω.
- Σβήνω με ΚΡΑΣΙ και μόλις εξατμιστεί ρίχνω 2 κουταλιές από το ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ, λίγη ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, λίγη ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και λίγο ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
- Πριν δέσει τελείως η σάλτσα ρίχνω μέσα τα ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
- Στο πιάτο σερβίρω και ρίχνω λίγη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.

Δημιουργός συνταγής: Μάνος Στράτος