ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζω ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ σε ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.
Πασπαλίζω το ΦΙΛΕΤΟ με ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ και ΣΟΥΜΑΚ.
Σε ένα τηγάνι βάζω ΛΑΔΙ, βάζω 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ, το ΦΙΛΕΤΟ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και τα σοτάρω.
Σβήνω με ΚΡΑΣΙ και μόλις εξατμιστεί ρίχνω 2 κουταλιές από το ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ, λίγη ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, λίγη ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και λίγο ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
Πριν δέσει τελείως η σάλτσα ρίχνω μέσα τα ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
Στο πιάτο σερβίρω και ρίχνω λίγη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.
Credits:
Μάνος Στράτος
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣΜοσχαρίσιο φιλέτο με ριγκατόνι