Μοσχαρίσιο φιλέτο με ριγκατόνι



ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζω ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ σε ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.
Πασπαλίζω το ΦΙΛΕΤΟ με ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ και ΣΟΥΜΑΚ.
Σε ένα τηγάνι βάζω ΛΑΔΙ, βάζω 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ, το ΦΙΛΕΤΟ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και τα σοτάρω.
Σβήνω με ΚΡΑΣΙ και μόλις εξατμιστεί ρίχνω 2 κουταλιές από το ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ, λίγη ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, λίγη ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και λίγο ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
Πριν δέσει τελείως η σάλτσα ρίχνω μέσα τα ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
Στο πιάτο σερβίρω και ρίχνω λίγη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.



Credits:
Μάνος Στράτος
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μοσχαρίσιο φιλέτο με ριγκατόνι