Τορτελίνια με σάλτσα πέστο



ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ

Υλικά
Τορτελίνια 1 πακέτο
Κουκουνάρια καβουρδισμένα για πασπάλισμα
Παρμεζάνα τριμμένη για πασπάλισμα
Βασιλικός φρέσκος 40 γρ
Κουκουνάρια 30 γρ καβουρδισμένα
Παρμεζάνα 50 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 100 γρ
Σκόρδο 2 σκελίδες
Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για τη σάλτσα πέστο και τα δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Το αφήνουμε στην άκρη και βάζουμε τα τορτελίνια της επιλογής μας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους.
Αφού βράσουν τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε την σάλτσα πέστο και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα και καβουρδισμένα κουκουνάρια.


Credits:
tasosgiatsis
Νόστιμη Κουζίνα
Τορτελίνια με σάλτσα πέστο