Αφράτο και μαλακό κέικ μήλο - κανέλα της Γκόλφως

ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ.

(μετράμε με φλιτζάνια τσαγιού τα υλικά όχι κούπα του νες)
  • 4 αυγά φρέσκα
  • 1,5 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 βανίλια
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1/2 πορτοκάλι στυμμένο
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει Φαρίνα

Γέμιση

  • 2 μήλα κομμένα σε κυβακια ανακατεμένα με 1 κουταλάκι γεμάτο κανέλα

Επικάλυψη

  • ζάχαρη άχνη
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού