Μοσχαράκι κοκκινιστό



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

Χτένι μοσχαράκι το πιο μαλακό μέρος για μένα λιώνει με τα μάτια!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΤΕΝΙ κομμένο σε κομμάτια το μισοβράζω αφού το ξαφρίσω.
Σε φαρδιά κατσαρόλα μεταφέρω το κρέας και το σοτάρω με ένα μεγάλο ΚΡΕΜΜΥΔΙ ψιλοκομμένο. Σβήνω με ΚΡΑΣΙ και ρίχνω ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ δική μου (βάλτε εμπορίου αν δεν έχετε), ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ και ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ που έχω κρατήσει από το κρέας που έβρασε.
Σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα και να είναι έτοιμο.


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Μοσχαράκι κοκκινιστό