Υλικά
Ζύμη
1 ποτήρι χλιαρό γάλα ή 1 ποτήρι χλιαρό νερό1 αυγό
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι,
1 φακελάκι ξηρή μαγιά,
1 φλ. του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
αλεύρι όσο πάρει, να γίνει η ζύμη ελαστική και να μην κολλάει στα χέρια
Εκτέλεση
Την αφήνω να φουσκώσει, μετά κάνω μικρά μπαλάκια, τα ανοίγω με τα χέρια, βάζω ότι γέμιση θέλω και τα κλείνω πολύ καλά. (εγώ έφτιαξα με πατάτα, τυρί και λίγα σκέτα).Τα τηγανίζω σε καυτό λάδι...
Δημιουργός συνταγής: Ιουλία Τζηκα