
Υλικά
ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΜΠΟΎΤΙΑ
ΑΛΆΤΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΠΆΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
ΣΚΌΡΔΟ ΣΚΟΝΗ
ΛΙΓΟ ΤΣΙΛΙ Η GAJUN
ΛΑΔΙ
1 Κ.Γ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
SWEET CHILI SAUCE
ΑΛΆΤΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΠΆΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
ΣΚΌΡΔΟ ΣΚΟΝΗ
ΛΙΓΟ ΤΣΙΛΙ Η GAJUN
ΛΑΔΙ
1 Κ.Γ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
SWEET CHILI SAUCE
Για τις πατάτες
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΑΛΆΤΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΠΆΠΡΙΚΑ
ΣΚΌΡΔΟ ΣΚΌΝΗ
ΛΙΓΗ ΡΊΓΑΝΗ
ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΆΝΗ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΟ (SWEET CHILI SAUCE ).
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ ΜΙΣΉ ΏΡΑ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΆ ΜΕ 1 ΏΡΑ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΩΡΑΊΟ ΧΡΏΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ.
ΜΌΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΎΡΝΟ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ SWEET CHILI SAUCE ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ.
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΌΒΟΥΜΕ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΎΔΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΡΥΚΕΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΆ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΩΡΑΊΟ ΧΡΏΜΑ.
ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΆΛΑΤΑ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood
ΑΛΆΤΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΠΆΠΡΙΚΑ
ΣΚΌΡΔΟ ΣΚΌΝΗ
ΛΙΓΗ ΡΊΓΑΝΗ
ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ
Εκτέλεση
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΤΑ ΜΠΟΎΤΙΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΆΝΗ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΟ (SWEET CHILI SAUCE ).
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ ΜΙΣΉ ΏΡΑ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΆ ΜΕ 1 ΏΡΑ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΩΡΑΊΟ ΧΡΏΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ.
ΜΌΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΎΡΝΟ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ SWEET CHILI SAUCE ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ.
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΌΒΟΥΜΕ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΎΔΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΡΥΚΕΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΆ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΩΡΑΊΟ ΧΡΏΜΑ.
ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΆΛΑΤΑ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood