Παστίτσιο με μπεσαμέλ με κορν φλάουρ



ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

Το αγαπημένο όλων!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζω τον ΚΙΜΑ.
Τον σοτάρω με ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ, σβήνω με ΚΡΑΣΙ, ρίχνω δύο ΝΤΟΜΑΤΕΣ περασμένες στο μούλτι, λίγο ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΑΝΕΛΑ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ και σιγοβράζω.
Συγχρόνως ετοιμάζω και τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ (τα βράζω 2 λεπτά λιγότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο του πακέτου).
Για την ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
2 κουτιά ΝΟΥΝΟΥ, 2 και λίγο ακόμα κουτιά ΝΕΡΟ, 2 ΑΥΓΑ, λίγο ΑΛΑΤΙ, λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, 3 κουταλιές γεμάτες ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ. 
Ανακατεύω συνεχώς και μόλις πήξει ρίχνω μια κουταλιά ΒΟΥΤΥΡΟ και λίγο τριμμένο ΤΥΡΙ.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Παστίτσιο με μπεσαμέλ με κορν φλάουρ