Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ελαφρός και αφήνω να στραγγίξουν από το λάδι τους.
Βράζω το ΚΡΕΑΣ, το τσιγαρίζω και μόλις πάρει χρώμα προσθέτω ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ και ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
Αφήνω για 1 - 2 λεπτά ώστε να μαλακώσει το κρεμμύδι και προσθέτω ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ και ελάχιστο ΝΕΡΑΚΙ.
Αφήνω για 5 λεπτά να σιγοβράσει και στη συνέχεια προσθέτω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ και αφήνω ξανά για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.


Credits:
Αννα Κασσανδρεια
Σπιτικές δημιουργικές απολαύσεις με την Άννα ...
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες