ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ελαφρός και αφήνω να στραγγίξουν από το λάδι τους.
- Βράζω το ΚΡΕΑΣ, το τσιγαρίζω και μόλις πάρει χρώμα προσθέτω ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ και ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
- Αφήνω για 1 - 2 λεπτά ώστε να μαλακώσει το κρεμμύδι και προσθέτω ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ και ελάχιστο ΝΕΡΑΚΙ.
- Αφήνω για 5 λεπτά να σιγοβράσει και στη συνέχεια προσθέτω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ και αφήνω ξανά για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra