Υλικά
750 γρ κιμάς μοσχαρίσιοςψωμί δύο φέτες, μουλιασμένο και τριμμένο
κρεμμύδια τριμμένα
σκόρδο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ούζο
λάδι
Εκτέλεση
Ζυμώνω και βάζω στο ψυγείο για μια ώρα.Μετά πλάθω λεπτό μπιφτέκι, βάζω ροδέλα ντομάτα και φέτα, κλείνω με άλλο ένα λεπτό μπιφτέκι, αλείφω με λάδι και ψήνω στο γκριλ.

Βράζω ΠΑΤΑΤΕΣ για 5 λεπτά και τις κόβω κυδωνάτες.
Ρίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ και ΛΑΔΑΚΙ και ψήνω στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Ρίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ και ΛΑΔΑΚΙ και ψήνω στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Στο τέλος ρίχνω και λίγη φέτα τριμμένη.
Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη