Ατομικά Μιλφέιγ



ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΙΛΦΕΪΓ

Απίστευτα νόστιμα, απίστευτα εύκολα!

Υλικά
1 φακελάκι κρέμα για μιλφέιγ
600 ml κρύο γάλα
1 κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (200 ml)
2 κ.σ ζάχαρη άχνη + λίγη στο σερβίρισμα
¾ από ένα πακέτο σφολιατίνια (θρυμματισμένα με τα δάχτυλά μας)
8 μικρά μπολάκια (μιας χρήσεως για ευκολία)

Με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη σε σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Στη συνέχεια χτυπάμε επί 5 λεπτά το γάλα με το φακελάκι για μιλφέιγ, να πήξει.
Ανακατεύουμε μέσα τη μισή σαντιγί.
Στη βάση κάθε μπολ βάζουμε λίγα θρυμματισμένα σφολιατίνια, λίγη κρέμα, λίγα σφολιατίνια και ξανά κρέμα.
Σκεπάζουμε με ελάχιστη σαντιγί και διακοσμούμε με σφολιατίνια.
Καλύπτουμε τα μπολάκια με μεμβράνη και βάζουμε ψυγείο.
Όταν πρόκειται να σερβίρουμε ρίχνουμε λίγη άχνη.

ΠΗΓΗ: Λίζα Σαραντίδου-Πασιαλή