Υλικά (για το ταψί του φούρνου)
Για τη ζύμη
800 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Κόβουμε 10 μπαλάκια και ανοίγουμε φύλλα με νισεστέ.
5 φύλλα κάτω, 5 φύλλα πάνω. Ανάμεσα στα φύλλα βάζουμε με ένα πινέλο ελαιόλαδο.
Αλατοπίπερο και μόλις κρυώσει βάζουμε 500 γρ. φέτα.
Ψήσιμο για 50 - 60 λεπτά στους 170 βαθμούς, στον αέρα.
1 κ γ. αλάτι
ένα σφηνάκι ξύδι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
2 κούπες νερό
ένα σφηνάκι ξύδι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
2 κούπες νερό
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί 1 ώρα.Κόβουμε 10 μπαλάκια και ανοίγουμε φύλλα με νισεστέ.
5 φύλλα κάτω, 5 φύλλα πάνω. Ανάμεσα στα φύλλα βάζουμε με ένα πινέλο ελαιόλαδο.
Για τη γέμιση
1 κιλό πράσα τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.Αλατοπίπερο και μόλις κρυώσει βάζουμε 500 γρ. φέτα.
Ψήσιμο για 50 - 60 λεπτά στους 170 βαθμούς, στον αέρα.
Δημιουργός συνταγής: Lena Totsika