Κρέμα σοκολάτας



ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά:
2 λίτρα γάλα φρέσκο
200 γρ. ζάχαρη
160 γρ. κάστερ πάουντερ
200 γρ. σοκολάτα
200 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση:
Διαλύουμε σε ένα μπολ το κάστερ με λίγο από το κρύο γάλα.
Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα με την ζάχαρη να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε το μείγμα κάστερ και ανακατεύουμε.
Μόλις αρχίσει να πήζει σπάμε μέσα τη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε.
Την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο.
Την ανακατεύουμε και στη συνέχεια τη ρίχνουμε σε πυρέξ.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε πάνω μπόλικη τρούφα.


Credits:
Tzeni Tsanaktsidou