Υλικά
1,5 κιλό αρνάκι μπροστινόελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
ρίγανη
χυμός λεμονιού
σκόρδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το αρνάκι σε μερίδες, το πλένουμε και το βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει .Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι να κάψει και βάζουμε τα κομμάτια να ροδίσουν.
Προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με το χυμό λεμονιού, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και νερό ίσα που να το σκεπάσει.
Αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 1,5 ώρα περίπου, να μείνει με την σαλτσούλα του, εάν χρειαστεί νερό προσθέτουμε.
Όταν γίνει το κρέας ρίχνουμε στην κατσαρόλα πατάτες αφού τις τηγανίσουμε πρώτα, κι αφήνουμε να πάρουν μαζί δύο βράσεις.
Όλα τα υλικά είναι στις προτιμήσεις του καθενός για αυτό δεν έγραψα δοσολογία.
Δημιουργός συνταγής: Litsa Kokkoni
Όλα τα υλικά είναι στις προτιμήσεις του καθενός για αυτό δεν έγραψα δοσολογία.