Υλικά (για περίπου 25 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος που θα τα πλάσετε)
- 250 γρ. βούτυρο γάλακτος
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή μαλακό (αν χρειαστεί βάζετε λίγο ακόμη, όχι σφιχτή ζύμη)
- 50 γρ. ινδική καρύδα
- 100 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο με φλούδα η ξεφλουδισμένο
- 1 βανιλέτα
Υλικά επικάλυψης
- λίγο κονιάκ
- άχνη ζάχαρη
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού