ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 1.200 γρ. ΧΟΙΡΙΝΟ το τσιγαρίζουμε με λίγο ΛΑΔΙ.
- Το σβήνουμε με 1/2 ποτήρι ΚΡΑΣΙ.
- Βάζουμε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΘΥΜΑΡΙ, 1 ποτήρι ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, 1 ποτήρι ΝΕΡΟ, 1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, κλείνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά στη χύτρα.
- Όταν το ανοίξω προσθέτω το ΧΥΜΟ και το ΞΥΣΜΑ από 1 ΛΕΜΟΝΙ και δένω τη ΣΑΛΤΣΑ με 2 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ σε 1/2 ποτήρι ΝΕΡΟ.
- Σερβίρουμε με ΡΥΖΙ και ΓΙΑΟΥΡΤΙ.