ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε 1 ΦΥΛΛΟ ΚΟΥΡΟΥ στη λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
- Στη συνέχεια απλώνουμε ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ και στη συνέχεια στρώνουμε φέτες ΖΑΜΠΟΝ.
- Κατόπιν κάνουμε τη ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙΩΝ:
- Κάνουμε μια ΜΠΕΣΑΜΕΛ με 1/2 λίτρο ΓΑΛΑ, 1 κουταλιά ΑΛΕΥΡΙ, 1 κουταλιά ΚΟΡΝΦΛΑΟΥΡ, 1 κουταλιά ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΙΠΕΡΙ και λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, 1 ΑΥΓΟ, 100 γρ. ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ και 100 γρ. ΦΕΤΑ.
- Απλώνουμε το μείγμα ΤΥΡΙΩΝ πάνω από το ΖΑΜΠΟΝ και ρίχνουνε πάλι λίγο ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ.
- Σκεπάζουμε με το άλλο ΦΥΛΛΟ και κλείνουμε καλά τις άκρες πατώντας με ενα πηρούνι
- Λαδώνουνε ελαφρά το πανω φύλλο χαράζουμε και ρίχνουμε λιγο σουσάμι
- Ψήνουνε στους 200c στις αντιστάσεις τόσο οσο να πάρει η πίτα μας ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Παναγιώτης Κυριακούλιας