Νηστίσιμος κορμός σοκολάτας



ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ένας υπέροχος κορμός με φίνα υλικά η δε γεύση του το κάτι άλλο!

Υλικά
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
450 γρ. ταχίνι (εγώ έβαλα ολικής)
200 γρ. μέλι
100 γρ. φιστίκι Αιγίνης (την ψίχα)
50 γρ. κράνμπερις
400 γρ. χαλβά κομμένο σε κομματάκια.

Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Ρίχνουμε μέσα το μέλι και το ταχίνι ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα ωραίο μείγμα.
Προσθέτουμε τα φιστίκια, τα κράνμπερις και τελευταίο τον χαλβά.
Ανακατεύουμε καλά. να ενσωματωθούν με την σοκολάτα.
Στρώνουμε με μεμβράνη μια μακρόστενη φόρμα του κέικ ρίχνουμε το μείγμα με μια μαρίζ το στρώνουμε σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.
Βγάζουμε το ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε μπάρες.
Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα


Credits:
Άκης Πετρετζίκης (συνταγή)
Μαρινα Μισαηλιδου (εκτέλεση)
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Νηστίσιμος κορμός σοκολάτας