Cinnamon rolls με κρέμα τυριού



CINNAMON ROLLS ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

Υλικά για τη ζύμη:
1 φακελάκι ξηρή μαγιά η ένα κυβο νωπή μαγιά (25 γρ.)
200 γρ. Χλιαρό γάλα
600 γρ. Αλεύρι για τσουρέκια η γ.ο.χ.
2 αυγά (τα έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου)
Μια πρέζα αλάτι
6 κ.σ βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 βανίλια

Για τη Γέμιση:
2 κ.σ βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 κ.σ μαργαρίνη
2 κ.σ καστανή ζάχαρη
2 κ.σ ζάχαρη καρύδας
κανέλα

Για την κρέμα τυριού:
2 κ.σ βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ μαργαρίνη
1 βανίλια
200 γρ. κρέμα τυριού τύπου Φιλαδέλφεια

Πως θα τα κάνουμε:
Προθερμαίνουμε το φούρνο αέρα στους 180 'C Βαθμούς.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μαγιά, το χλιαρό γάλα και ανακατεύουμε.
Στο μίξερ προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τη βανίλια και χτυπάμε.
Προσθέτουμε το βούτυρο, το γάλα με τη μαγιά και σιγά σιγά το αλεύρι, μέχρι να γίνει μια ζύμη πολύ μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια μας.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί μέσα σε μπολ καλυμμένο με διαφάνεια και πετσέτα, μέσα στο φούρνο μας για 1-2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.
Βγάζουμε, απλώνουμε σε επιφάνεια και ανοίγουμε φύλλο ορθογώνιο, όχι πολύ λεπτό.
Πασπαλίζουμε με βούτυρο όλη την επιφάνεια
Απλώνουμε τη ζάχαρη και την κανέλα σε όλη την επιφάνεια.
Τυλίγουμε σε ρόλο και κόβουμε ρολάκια πάχους 2 δαχτύλων.
Τοποθετούμε σε ταψί φούρνου πάνω σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 20' λεπτά στους 180'C βαθμούς αέρα.
Όσο ψήνονται κάνουμε την κρέμα τυριού.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ η στο μπλεντεράκι και χτυπάμε για 2 λεπτά.
Κρατάμε στο ψυγείο.
Αφού βγουν από το φούρνο τα Cinnamon Αφήνουμε να κρυώσουν για 10' λεπτά και ρίχνουμε 1 1/2 κ.σ πάνω σε κάθε ρολάκι από την κρέμα τυριού.




Credits: 
Helena's Greek cooking
Cinnamon rolls με κρέμα τυριού