Υλικά
- 100 γρ βούτυρο μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου ή μαργαρίνη
- 3 - 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- μοτσαρέλα τριμμένη για το γαρνίρισμα
- 1 μπαγκέτα
Ανακατεύουμε τα υλικά για το σκορδοβούτυρο.
Αλείφουμε τις μπαγκέτες, γαρνίρουμε με μοτσαρέλα και με ρίγανη και ψήνουμε στους 175 C, για 10 λεπτά να γίνουν τραγανές και να λιώσει η μοτσαρέλα.
Κόβουμε την κάθε μπαγκέτα στην μέση και σερβίρουμε
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Dimitris Sipidias