Εύκολα σκορδόψωμα με μοτσαρέλα σε μπαγκέτα σε 1 λεπτό

Υλικά

  • 100 γρ βούτυρο μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου ή μαργαρίνη
  • 3 - 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • μοτσαρέλα τριμμένη για το γαρνίρισμα
  • 1 μπαγκέτα

Κόβουμε την μπαγκέτα σε 4 φέτες η σε φετάκια.
Ανακατεύουμε τα υλικά για το σκορδοβούτυρο.
Αλείφουμε τις μπαγκέτες, γαρνίρουμε με μοτσαρέλα και με ρίγανη και ψήνουμε στους 175 C, για 10 λεπτά να γίνουν τραγανές και να λιώσει η μοτσαρέλα.
Κόβουμε την κάθε μπαγκέτα στην μέση και σερβίρουμε

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

Δημιουργός συνταγής: Dimitris Sipidias