Σκορδόψωμο



ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ

Υλικά
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
300 γρ. νερό χλιαρό
8 γρ. αλάτι
30 γρ. ελαιόλαδο

Για τη γέμιση
Χτύπησα στο μπλέντερ 2 κουταλιές της σούπας ΒΟΥΤΥΡΟ, 2 κουταλιές της σούπας ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ και 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ.

Ζύμωσα όλα μαζί τα υλικά για τη ζύμη, άφησα να φουσκώσει και όταν ήταν έτοιμη άπλωσα σε λαδωμένο ταψί.
Άπλωσα από πάνω την κρέμα από το μπλέντερ, έριξα 200 γραμ. ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ τριμμένη και έψησα στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.
Βγήκε τέλειο!


Credits:
Μαρία Μανιουδάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Σκορδόψωμο