Πτι φουρ νηστίσιμα



ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ

Υλικά:
250 γρ. μαργαρίνη
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκάλι
6 κ.σ. ζάχαρη άχνη
3 κ.σ. κορν φλάουρ
1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κάψουλες βανίλια

Χτυπάμε για 15 λεπτά περίπου το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει.
Μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Χτυπάμε λίγο και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο - λίγο.
Βάζουμε σε σακούλα με την μεγάλη μύτη και σχηματίζουμε τα πτι φουρ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν, βάζουμε λίγη μαρμελάδα και τα ενώνουμε.
Εγώ έβαλα φράουλα εσείς μπορείτε να βάλετε ότι μαρμελάδα σας αρέσει.
Λιώνουμε μια κουβερτούρα με λίγο λάδι και τα βουτάμε λίγο στην άκρη.
Αφήνουμε να παγώσει η σοκολάτα και είναι έτοιμα!



Credits:
Αγάπη Λαζαρίδου
Κουταλίτσα
Πτι φουρ νηστίσιμα