Υλικά
1/2 κιλό κιμά ανάμικτο
1 αυγό μικρό
1 κρεμμύδι
την ψίχα από 2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
λίγη φρυγανιά
μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
λίγο ελαιόλαδο
ρίγανη
1 αυγό μικρό
1 κρεμμύδι
την ψίχα από 2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
λίγη φρυγανιά
μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
λίγο ελαιόλαδο
ρίγανη
πιπέρι
δυόσμο
αλάτι
Στο ίδιο λάδι, αφού πρώτα το σούρωσα, έριξα μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλεύρι, σάλτσα ντομάτας, πιπεριές πολύχρωμες, λίγο αλάτι, μισό ποτήρι νερό και έβρασα μαζί με τους κεφτέδες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Εκτέλεση
Ζύμωσα τους κεφτέδες και τους τηγάνισα σε ελαιόλαδο.Στο ίδιο λάδι, αφού πρώτα το σούρωσα, έριξα μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλεύρι, σάλτσα ντομάτας, πιπεριές πολύχρωμες, λίγο αλάτι, μισό ποτήρι νερό και έβρασα μαζί με τους κεφτέδες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα