Σε ένα μπολ στύβουμε το ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ και προσθέτουμε 2 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ, 5 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 1 κ.γ. ΡΙΓΑΝΗ και 2 κ.σ. SIATAI (κινεζικό μπαχαρικό που περιέχει μιξ από πολλά μπαχαρικά και δένει απόλυτα με το κοτόπουλο).
Χτυπάμε καλά να ενωθούν οι γεύσεις, ρίχνουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
Απλώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα και τοποθετούμε τις μερίδες ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ μαζί με τη ΜΑΡΙΝΑΔΑ.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!