Κοτόπουλο στη λαδόκολλα



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε μικρές μερίδες.
Σε ένα μπολ στύβουμε το ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ και προσθέτουμε 2 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ, 5 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 1 κ.γ. ΡΙΓΑΝΗ και 2 κ.σ. SIATAI (κινεζικό μπαχαρικό που περιέχει μιξ από πολλά μπαχαρικά και δένει απόλυτα με το κοτόπουλο).
Χτυπάμε καλά να ενωθούν οι γεύσεις, ρίχνουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
Απλώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα και τοποθετούμε τις μερίδες ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ μαζί με τη ΜΑΡΙΝΑΔΑ.
Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για μία ώρα.
Ενδιάμεσα το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.


Credits:
Marina Hatzidaki
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κοτόπουλο στη λαδόκολλα