Υλικά
5 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
πατάτες όσες θέλουμε
2 πορτοκάλια, το χυμό τους
1 - 2 λεμόνια, το χυμό τους
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
2 πορτοκάλια, το χυμό τους
1 - 2 λεμόνια, το χυμό τους
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στη λαμαρίνα τις πατάτες κομμένες και τις μπριζόλες.Σε μπολ στύβουμε τα εσπεριδοειδή, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Περιχύνουμε, ανακατεύουμε και φουρνίζουμε στους 220 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki