
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολάκι διαλύω 1 φακελάκι ΜΑΓΙΑ μαζί με 1 φλιτζάνι χλιαρό ΝΕΡΟ και λίγο ΓΑΛΑ, 2 κ. σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ και όσο ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. πάρει. Να ψιλοκολλάει στο χέρι.
 - Αφήνω να φουσκώσει.
 - Μετά χωρίζω σε μπαλάκια, ανοίγω με λίγο ΑΛΕΥΡΙ και γεμίζω με ότι ΤΥΡΑΚΙ έχω.
 - Μπορείτε να προσθέσετε μέσα και ό,τι άλλο θέλετε.
 - Ψήνω στο τηγάνι με λίγο ΛΑΔΙ σε μέτρια φωτιά.
 
Δημιουργός συνταγής: Penelope Panagiotopoulou