Τηγανόψωμο γεμιστό με τυρί και πάριζα



ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΖΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολάκι διαλύω 1 φακελάκι ΜΑΓΙΑ μαζί με 1 φλιτζάνι χλιαρό ΝΕΡΟ και λίγο ΓΑΛΑ, 2 κ. σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ και όσο ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. πάρει. Να ψιλοκολλάει στο χέρι.
Αφήνω να φουσκώσει.
Μετά χωρίζω σε μπαλάκια, ανοίγω με λίγο ΑΛΕΥΡΙ και γεμίζω με ότι ΤΥΡΑΚΙ έχω.
Μπορείτε να προσθέσετε μέσα και ό,τι άλλο θέλετε.
Ψήνω στο τηγάνι με λίγο ΛΑΔΙ σε μέτρια φωτιά.


Credits:
Penelope Panagiotopoulou
Μαγειρικές Απολαύσεις