Σε ένα μπολάκι διαλύω 1 φακελάκι ΜΑΓΙΑ μαζί με 1 φλιτζάνι χλιαρό ΝΕΡΟ και λίγο ΓΑΛΑ, 2 κ. σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ και όσο ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. πάρει. Να ψιλοκολλάει στο χέρι.
Αφήνω να φουσκώσει.
Μετά χωρίζω σε μπαλάκια, ανοίγω με λίγο ΑΛΕΥΡΙ και γεμίζω με ότι ΤΥΡΑΚΙ έχω.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!