
Υλικά
- 200 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
 - 3 καρότα τριμμένα στην λεπτή μεριά του τριφτή
 - 4 αυγά μέτρια
 - 1 ποτήρι γάλα
 - 10 - 12 κ.σ. μέλι γεμάτες
 - 1/2 κ.γ. κανέλα
 - 1 φλ. καφέ καρυδόψιχα
 - 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
 - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
 
Για την κρέμα:
- 300 γρ. τυρί κρέμα
 - 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
 - 1 τσιμπιά κανέλα
 - 1 κ.σ. μέλι
 
Εκτέλεση
- Στο μίξερ χτυπάω το βούτυρο με το μέλι.
 - Προσθέτω τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά. Τελευταίο βάζω το αλεύρι.
 - Ψήνω στους 180 βαθμούς, στον αέρα για 50 - 60 λεπτά περίπου.
 - Αφήνω να κρυώσει.
 - Σε ένα μπολ ρίχνω το τυρί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάω καλά να γίνει μια ωραία κρεμουλα.
 - Την απλώνω επάνω στο κέικ μου και πασπαλιζω με καρύδια.
 
Δημιουργός συνταγής: Penelope Panagiotopoulou