Μάφιν αλμυρά με σπανάκι και φέτα



ΜΑΦΙΝ ΑΛΜΥΡΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το σύρμα 3 μεγάλα ΑΥΓΑ.
Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ, 1/2 κουταλάκι ΑΛΑΤΙ, 1 ΜΠΕΪΚΙΝ, 1 κούπα ΓΙΑΟΥΡΤΙ, 1/2 κούπα ΓΑΛΑ, 1 κούπα ΣΠΑΝΑΚΙ ζεματισμένο ή κατεψυγμένο, 1 κούπα ΦΕΤΑ τριμμένη, 2 κούπες ΑΛΕΥΡΙ, αν είναι αραιό βάζουμε άλλη 1/2 κούπα αλεύρι, ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ, λίγο ξερό ΔΥΟΣΜΟ.
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε μικρές φόρμες σιλικόνης ή αντικολλητικά φορμάκια ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ μέχρι τη μέση γιατί θα φουσκώσουν.
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά στην επιφάνεια.


Credits:
Aggelika Gougousidou