Τρίβουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το βούτυρο αφού το έχουμε λιώσει μαζί με τη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν και τοποθετούμε μέσα σε τσέρκι πάνω σε πιατέλα.
Βάζουμε για λίγο στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα μας.
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα μαζί με την άχνη και το κακάο μέχρι να γίνει μία κρέμα.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, όχι όμως πολύ γιατί μετά θα χτυπηθεί και με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε την κρέμα κακάο μέσα στην χτυπημένη σαντιγί και τα ομογενοποιούμε όλα μαζί μέχρι να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
Βάζουμε την μισή κρέμα πάνω απ' την βάση του μπισκότου, ρίχνουμε σταγόνες σοκολάτας και μερικά βύσσινα και συνεχίζουμε με την υπόλοιπη κρέμα, αφού κρατήσουμε λίγη για τη διακόσμηση.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!