Σουβλάκια κοτόπουλου στο σχαροτήγανο με χειροποίητες πιτούλες



ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ


ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 

Αφού τα έχω μαρινάρει σε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, ΛΑΔΙ και ΚΡΑΣΙ τα ψήνω σε καυτό σχαροτήγανο χωρίς λάδι, μόνο άλειψα λίγο τα σουβλάκια.


ΑΦΡΑΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ


Υλικά

  • 1/2 κιλό αλεύρι
  • ½ φακελάκι μαγιά
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • 1,5 ποτήρι περίπου χλιαρό νερό

Εκτέλεση

  1. Κοσκινίζω το αλεύρι και ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Ζυμώνω και σκεπάζω να φουσκώσει. 
  3. Χωρίζω τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγω με τα χέρια σε πίτα.
  4. Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζω για 3 - 4 λεπτά.
  5. Εμένα μου βγήκαν 9 πίτες!


ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη, ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ