Σουβλάκια κοτόπουλου στο σχαροτήγανο με χειροποίητες πιτούλες



ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ

ΣΟΥΒΛΑΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 
Αφού τα έχω μαρινάρει σε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, ΛΑΔΙ και ΚΡΑΣΙ τα ψήνω σε καυτό σχαροτήγανο χωρίς λάδι, μόνο άλειψα λίγο τα σουβλάκια.

ΑΦΡΑΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ
1/2 κιλό αλεύρι
½ φακελάκι μαγιά
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ζάχαρη
1,5 ποτήρι περίπου χλιαρό νερό

Κοσκινίζω το αλεύρι και ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυγώνω και σκεπάζω να φουσκώσει.
Χωρίζω τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγω με τα χέρια σε πίτα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζω για 3 - 4 λεπτά.
Εμένα μου βγήκαν 9 πίτες!


Credits: