Παγωτό παρφέ καραμέλα



ΠΑΓΩΤΌ ΠΑΡΦΕ ΚΑΡΑΜΈΛΑ


Υλικά

  • 600 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 μασκαρπόνε 250 γρ. (ή ένα κουτί εβαπορέ)
  • 1 ζαχαρούχο καραμέλα
  • 1 βανίλια
  • 2 κ.σ. μέλι


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε με το ζαχαρούχο για 3 με 4 λεπτά.
  2. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μέλι για περίπου 4 λεπτά (να μην γίνει σφιχτή σαντιγί!).
  3. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το μείγμα με την καραμέλα.
  4. Τα χτυπάμε όλα μαζί για άλλα 4 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
  6. Πριν σερβίρουμε, αφήνουμε το παγωτό για 5 λεπτά έξω από την κατάψυξη.

ΠΗΓΗ: Georgia Chatzimanoli-Grimwood


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget