Γερμανική Πατατοσαλάτα



ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ :
6 πατάτες κανονικές
2 κρεμμύδια μεγάλα
2 αυγά βρασμένα σφιχτά κομμένα σε ροδέλες
1 ματσάκι μικρο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Μισο μικρο βαζακι αγγουρακια τουρσί κομμενα σε φετακια
1 ξινομηλο κομμένο σε κομματακια
Καρότο σε λεπτά φετακια για το στόλισμα
λιγη γαλοπουλα καπνιστη του τοστ κομμενη σε τετραγωνακια
λίγο τυρί γκουντα του τοστ κομμένο σε τετραγωνάκια
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

ΣΑΛΤΣΑ
1 βαζάκι μαγιονέζα κανονικό
2 κουταλιές γεμάτες μουστάρδα απαλή
2 κουταλιές γεμάτες κέτσαπ
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι total
ξίδι κατά βούληση η ποσότητα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βράζουμε τις πατάτες και όταν κρυώσουν τις κόβουμε κυβάκια. 
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. 
Τέλος βάζουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
 
ΣΑΛΤΣΑ :
Βάζουμε σε βαθύ πιάτο η καλύτερα σε μπολάκι τα υλικά μαγιονέζα, γιαούρτι, μηλόξυδο, κέτσαπ 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι και την μουστάρδα.
Με ένα κουταλι ανακατεύουμε πολύ καλά να γίνει μία υπέροχη και πεντανόστιμη κρέμα.
Σκεπάζουμε με αυτό το μείγμα την σαλάτα μας κι όταν έρθει η ώρα για να σερβίρουμε ανακατεύουμε. Τη βαζουμε στο ψυγειο και καλό είναι να γίνεται ώρες πριν τη φάμε.


Credits:
Οι Γεύσεις Της Νατάσας