Γερμανική Πατατοσαλάτα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ


Υλικά

  • 6 πατάτες κανονικές 
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα
  • 2 αυγά βρασμένα σφιχτά κομμένα σε ροδέλες
  • 1 ματσάκι μικρο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • Μισο μικρο βαζακι αγγουρακια τουρσί κομμενα σε φετακια
  • 1 ξινομηλο κομμένο σε κομματακια
  • Καρότο σε λεπτά φετακια για το στόλισμα 
  • λιγη γαλοπουλα καπνιστη του τοστ κομμενη σε τετραγωνακια 
  • λίγο τυρί γκουντα του τοστ κομμένο σε τετραγωνάκια 
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι-πιπέρι

Για τη Σάλτσα
  • 1 βαζάκι μαγιονέζα κανονικό 
  • 2 κουταλιές γεμάτες μουστάρδα απαλή
  • 2 κουταλιές γεμάτες κέτσαπ
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι total 
  • ξίδι κατά βούληση η ποσότητα


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πατάτες και όταν κρυώσουν τις κόβουμε κυβάκια. 
  2. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. 
  3. Τέλος βάζουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Για τη Σάλτσα
  1. Βάζουμε σε βαθύ πιάτο η καλύτερα σε μπολάκι τα υλικά μαγιονέζα, γιαούρτι, μηλόξυδο, κέτσαπ 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι και την μουστάρδα.
  2. Με ένα κουταλι ανακατεύουμε πολύ καλά να γίνει μία υπέροχη και πεντανόστιμη κρέμα.
  3. Σκεπάζουμε με αυτό το μείγμα την σαλάτα μας κι όταν έρθει η ώρα για να σερβίρουμε ανακατεύουμε. Τη βαζουμε στο ψυγειο και καλό είναι να γίνεται ώρες πριν τη φάμε.


Δημιουργός συνταγής: Οι Γεύσεις Της Νατάσας

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget